Piastrelle Ginger Gold, TP041

99,95

Levertijd is 2-3 weken

 

Te bestellen per doos van 0,52m2 of een veelvoud daarvan. 

Totaal:

Beschrijving

  Piastrelle Ginger Gold

De Piastrelle Ginger gold tegels zijn geschikt als tegel voor de muur, maar deze sterke tegels kunnen ook gebruikt worden als vloertegel. De tegels hebben  een prachtig rauwe oppervlakte, de glanzende tegel heeft niet overal dezelfde dikte en dat creëert een prachtige structuur en diepgang in deze tegelserie. De tegels zijn gemakkelijk schoon te houden, en doordat het keramische tegels zijn hebben ze een lange levensduur. De Karwei trendkleur van 2022 is Ginger Gold. Zoals Karwei omschrijft is dit een pure, pittige natureltint die het interieur laat stralen. De beige-gele trendkleur is een warme kleur die dicht bij de natuur ligt. Gecombineerd met rustige wittinten creëert dit rust en warmte in je interieur. 

Kleur

Ginger gold, Ocra,Beige-geel

Afmeting

Deze wandtegeltjes hebben het bijzondere formaat: 6cmx24cm

Dikte

10 mm

Afwerking

Deze wandtegel Piastrelle ginger gold heeft een glimmende afwerking

Toepassing

De tegel is geschikt als vloertegel, en wandtegel in bijvoorbeeld de keuken, het toilet of de badkamer. De tegels zijn vorstbestendig, dus deze tegels zijn ook buitenshuis te gebruiken. De tegels zijn ook hittebestendig, dus achter een openhaard kunnen ze ook gebruikt worden.

Prijs

De prijs van deze Piastrelle Ginger gold tegels is 99,95 euro per m2. De tegels worden verkocht per doos. Er zit 0,52m2 in een doos. (Dit zijn 36 stuks.) De beige-gele tegels kunnen dus besteld worden per 0,52m2 of een veelvoud daarvan.

Sample aanvragen

Wil je thuis eerst eens kijken of deze mooie okergele vintage tegels bijvoorbeeld wel in je interieur passen? Dan kun je bij mij een sample opvragen, waardoor je eerst de tegel thuis kan beoordelen, voordat je een bestelling plaatst. Je betaalt alleen de verzendkosten van een brievenbus pakketje.

Showroom

Wil je de Piastrelle Gingergold, Ocra Lume in het echt komen bekijken? Dit kan in Leeuwarden. Stuur je me een berichtje wanneer je langs wilt komen?

Vragen?

Laat hier gerust een berichtje achter voor al je vragen, of stuur een mail naar: mesilla.tegels@gmail.com ik zal hier vervolgens binnen 24 uur op antwoorden.

Levertijden

Deze wand- en vloertegels Piastrelle Ginger Gold lijken op de Piet Boon serie, ze zijn op bestelling. De levertijd is 2-3 weken.

Zijn de tegeltjes op dit moment niet op voorraad? Stuur mij dan een mailtje. Dit kan naar: mesilla.tegels@gmail.com. Ik ga dan voor je uitzoeken hoe lang het zal gaan duren voordat je de tegels in huis kunt hebben.

Groetjes,
Mesilla.

Extra informatie

Kleur

,

Vorm

Afwerking

Maat

Levertijd

2-3 weken