Groene tegels met kleurschakering 5×25- IM001

69,95

Levertijd is 3 weken

 

Te bestellen per doos van 0,75m2 of een veelvoud daarvan. 

Totaal:

Beschrijving

  Groene tegels met kleurschakering

Deze Groene tegels met kleurschakering zijn geschikt als tegel voor de muur, maar deze sterke tegels kunnen ook gebruikt worden als vloertegel. De tegels hebben  een prachtig rauwe oppervlakte, de glanzende tegel heeft niet overal dezelfde dikte en dat creëert een prachtige structuur en diepgang in deze tegelserie. De tegels zijn gemakkelijk schoon te houden, en doordat het keramische tegels zijn hebben ze een lange levensduur.

Kleur

Groen

Afmeting

Deze wandtegeltjes hebben het formaat: 5×25

Dikte

9,8 mm

Afwerking

Deze wandtegel groen met kleurschakering heeft een glimmende afwerking

Toepassing

De tegel is geschikt als vloertegel, en wandtegel in bijvoorbeeld de keuken, het toilet of de badkamer. De tegels zijn vorstbestendig, dus deze tegels zijn ook buitenshuis te gebruiken. De tegels zijn ook hittebestendig, dus achter een openhaard kunnen ze ook gebruikt worden.

Prijs

De prijs van deze groene tegels is 69,95 euro per m2. De tegels worden verkocht per doos. Er zit 0,75m2 in een doos. Dit zijn 60 stuks. De groene tegels kunnen dus besteld worden per 0,75m2 of een veelvoud daarvan.

Sample aanvragen

Wil je thuis eerst eens kijken of deze mooie groene vintage tegels bijvoorbeeld wel in je interieur passen? Dan kun je bij mij een sample opvragen, waardoor je eerst de tegel thuis kan beoordelen, voordat je een bestelling plaatst. Je betaalt alleen de verzendkosten van een brievenbus pakketje.

Vragen?

Laat hier gerust een berichtje achter voor al je vragen, of stuur een mail naar: mesilla.tegels@gmail.com ik zal hier vervolgens binnen 24 uur op antwoorden.

Levertijden

Deze groene wand- en vloertegels lijken op de Piet Boon serie, ze zijn op bestelling. De levertijd is 3 weken.

Zijn de tegeltjes op dit moment niet op voorraad? Stuur mij dan een mailtje. Dit kan naar: mesilla.tegels@gmail.com. Ik ga dan voor je uitzoeken hoe lang het zal gaan duren voordat je de tegels in huis kunt hebben.

Groetjes,
Mesilla.

Extra informatie

Kleur

Vorm

Afwerking

Maat

Levertijd

3 weken